Topbanner_Project_AVC_TechniekNederland_scherm

René van de Vondervoort

René van de Vondervoort

Technisch commercieel adviseur

Contact

Digital signage

Via informatie schermen worden bezoekers en medewerkers op de hoogte gesteld van het laatste nieuws en de huisregels. De content kan gemakkelijk op ieder moment en op elk display aangepast worden via het PADS4 CMS. Door twee schermen onder elkaar te hangen op de kolommen vormt dit een niet te missen eyecatcher waardoor relevante content altijd wordt opgemerkt. Daarnaast is het mogelijk om op de schermen video’s af te spelen van projecten van Techniek Nederland.

Roombooking

In de entree bevinden zich drie vergaderruimtes die via Outlook te boeken zijn. Alle ruimtes zijn aan de deur voorzien van een interactief scherm waar de agenda voor de dag zichtbaar is. Daarnaast kun je ook aan de deur via het scherm een ruimte reserveren en een overzicht opvragen van de nog beschikbare ruimtes 

Daarnaast zijn alle ruimtes voorzien van een monitor en draadloze presentatie middelen van Barco. Ook zijn er aansluitingen voor  bekabeld presenteren en laden geïntegreerd in de tafel. 

Presentatiescherm

De entree heeft naast ontvangst, overleggen en vergaderen ook de functie als presentatieruimte. Een (86 inch) scherm waar door de dag heen nieuws en projecten van leden op getoond worden, kan gemakkelijk gebruikt worden om ondersteunende beelden te tonen voor een presentatie. In de boekenkast is de ontvanger voor een microfoon geïntegreerd en in het plafond is een geluidsinstallatie aangelegd. 

Toegepaste techniek

In dit project zijn de onderstaande installaties toegepast:

  • Microfoon installatie
  • Geluidsinstallatie
  • Ruimte reservering
  • Digital signage
  • Avocor touch display
  • Draadloos presenteren
  • AV beheer systeem