Topbanner_Project_State_of_the_art_Auditorium_AVC

Maak kennis met team Audio Video Controls

Onze collega's zijn elke dag enthousiast aan het werk om organisaties en musea te helpen hun doelstellingen te realiseren met slim toegepaste techniek. 

Onze historie

Team Audio Video Controls heeft binnen Mansveld al heel lang bestaansrecht. Al vanaf het prille begin werd in dit team gewerkt aan oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken waar op dat moment nog geen techniek voor bestond. Dit noemden we de 'speciale installaties'. 

In 1966 werd het Evoluon gebouwd en door Philips gebruikt als uithangbord voor technologische vooruitgang. Dit was als het ware het allereerste brand experience center ter wereld. En vanuit de bestaande samenwerking tussen Philips en Mansveld, kwam ook de vraag aan Mansveld om hier de ondersteunende techniek voor te leveren. Zo werd de basis gelegd voor het team dat tegenwoordig Audio Video Controls heet. 

Dit zijn wij

We zijn nieuwsgierig, willen weten hoe dingen werken en als we het niet weten, dan zoeken we het tot de bodem uit. Wat dat betreft is er sinds het allereerste begin nog niets veranderd. Idioot van het vak als we zijn, kun je ons niet blijer maken dan met een uitdaging waarbij je eigenlijk al denkt dat het niet gerealiseerd kan worden. 

We werken op een persoonlijke en professionele manier. Net dat stapje extra doen geeft ons voldoening. Dat stapje zetten we voor klanten én voor collega's. Het maakt ons trots te zien dat het door ons opgeleverde werk gebruikt wordt en dat de techniek mensen helpt in beleving, het overbrengen van een boodschap of een optimale samenwerking.

Ons team

Ons team bestaat uit ruim 25 collega's. De collega's in de binnendienst engineeren, calculeren, programmeren en bereiden het werk voor voor de collega's in de buitendienst. Zij werken bij onze klanten op locatie aan de projecten. Samen werken wij als één team aan één taak voor onze klanten.