Topbanner_Project_AVC_SummaCollege

René van de Vondervoort

René van de Vondervoort

Technisch commercieel adviseur

Contact

Digital Signage
Over de locaties van het Summa College verspreid maken vestigingen gebruik van monitoren die studenten op de hoogte houden van het laatste nieuws over actuele roosterwijzigingen. Bij de balies van de verschillende opleidingen op Sterrenlaan 4 heeft Mansveld AVC digital signage monitoren geïnstalleerd.
 

Slimme schoolborden
In de klaslokalen wordt er gebruik gemaakt van de slimme digitale borden van CTOUCH die gebruikt worden om studenten te instrueren met behulp van beelden, tekeningen of video’s. 
 

Experience lab 
In het experience lab op Sterrenlaan 10 kunnen leraren kennis maken en gebruik maken van de nieuwste technologie op het gebied van onderwijs. Dit biedt volop mogelijkheden aan docenten om daar hun lesprogramma mee aan te vullen. Met behulp van bijvoorbeeld virtual reality, kun je opeens midden in een levensechte situatie je kennis en vaardigheden toe passen.
 

Lichtkrant
Voor het Summa College heeft Mansveld Audio Video Controls de lichtkrant in het pand aan de Sterrenlaan geadviseerd en geïnstalleerd. 
  

 

Camera’s en control room
De opleiding veiligheid aan de Furkapas is uitgerust met tal van camera’s die gebruikt worden voor trainingsdoeleinden. De beelden komen binnen in de control room waar studenten situaties in een scenario situatie kunnen observeren. De monitoren, camera’s en software zijn geleverd en geïnstalleerd door Mansveld. 
 

Projectoren
Het Summa College aan de Furkapas beschikt over 2 ruimtes die uitgerust zijn met projectoren die die een omgevingsbeeld kunnen creëren in een klaslokaal. Op deze manier kunnen studenten zich inleven in hypothetische situaties en wanen zij zich in bijvoorbeeld een parkeergarage of winkelcentrum.

 

Toegepaste techniek
In dit project zijn de onderstaande installaties toegepast:

  • Digitale Signage
  • Interactieve schermen
  • Virtual reality
  • Monitoren
  • Lichtkrant
  • Projectoren
  • Camera’s