Topbanner_project_AVC_Driessen

René van de Vondervoort

René van de Vondervoort

Technisch commercieel adviseur

Contact

Online draadloos vergaderen
Door de toenemende vraag naar online vergaderingen, heeft Driessen aan Mansveld gevraagd om een voorstel te doen voor de techniek in de vergaderruimtes ‘Bibliotheek’ en ‘Museum’. 

Beide ruimtes zijn uitgerust met onze ClickShare Conference oplossing: een klein apparaat dat via USB verbinding maakt met je laptop. Wanneer je een ruimte binnen loopt, gaat zitten en de ClickShare usb-c button in de laptop steekt, worden automatisch de camera en de audio apparatuur aangezet waardoor je meteen klaar bent voor de meeting.

Met één druk op de knop deel je vervolgens jouw scherm met iedereen in de ruimte, of met je collega’s online via welk platform dan ook
 

Oog voor detail
De overlegruimte ‘Museum’ hebben wij voorzien van onze opties voor draadloos video vergaderen. Deze optie adviseerden wij om te voorkomen dat er geboord moest worden in de designtafel. Om goed verstaanbaar te zijn in een wat grotere ruimte hebben we ervoor gekozen om een Nureva luidspreker/microfoon bar te gebruiken voor het geluid.

De techniek in het geluidsysteem zorgt ervoor dat er geen microfoons op of in de tafel nodig zijn waardoor de ruimte ook esthetisch in tact blijft.

Ten slotte hebben we een Aver camera geplaatst om de deelnemers van de meeting haarscherp in beeld te brengen.
 

Vergaderruimte ‘Bibliotheek’
De ruimte ‘Bibliotheek’ is een iets kleinere ruimte waar we hebben gekozen voor simpele oplossingen die de ruimte vrij houden van kabels en het een geschikte plaats maken om met een kleine groep samen te werken, of samen te zitten voor een online vergadering. 

De ruimte is voorzien van een video upgrade met een Logitech Meetup en een camera die met een beugel onder de monitor hangt.