Topbanner_Algemeen_AVC_Barco_Clickshare

René van de Vondervoort

René van de Vondervoort

Technisch commercieel adviseur

Contact

Wat is de ClickShare?
De ClickShare is een draadloos apparaat dat via de USB ingang verbonden kan worden met jouw apparaten. Met een druk op de knop wordt jouw scherm gedeeld op de monitor waarop de ontvanger aangesloten is. Door het gebruiksgemak is het ook voor mensen zonder technische achtergrond eenvoudig om je scherm te delen tijdens een vergadering of presentatie. Voor apparaten zonder USB ingang is er een app met een virtuele knop zodat elk scherm gedeeld kan worden. Van PC naar laptop, tablet of telefoon. 

Hoe installeer ik de ClickShare?
Dat doen wij voor je! De ClickShare is gemakkelijk te integreren in het netwerk van jouw bedrijf. Omdat wij begrijpen dat het aanschaffen, gebruiken en installeren van een nieuw product best spannend kan zijn, helpen wij je graag op weg. Na de installatie wordt de ClickShare in de ruimte getest en gaan we niet weg voordat je helemaal tevreden bent. De installatie is eenmalig. Vanaf nu kun je altijd gemakkelijk, snel en stressvrij presenteren.

Vraag vrijblijvend een demo aan
Ben je benieuwd wat de ClickShare kan betekenen voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op en plan vrijblijvend een demo met onze specialist. 

De voordelen van de ClickShare:

  • Zonder kabels presenteren
  • Deel meerdere schermen tegelijkertijd
  • Werkt met één druk op de knop
  • Geen software die geïnstalleerd moet worden
  • Makkelijk te integreren in het netwerk
  • Compatibel met Windows, Mac en Android