Topbanner_oplossing_AVC_CLMS

René van de Vondervoort

René van de Vondervoort

Technisch commercieel adviseur

Contact

Control

Het CLMS is een grafische bedieningsconsole die draait op een touch screen, Ipad, PC of MAC. Op een logische manier wordt alle aanwezige apparatuur weergegeven, opgedeeld in de fysieke ruimtelijke vormgeving van het museum of de experience. Vanaf een centrale locatie is zo alle aanwezige apparatuur te besturen en te bewaken. Om een enkel apparaat of een zone te bedienen, hoef je dan ook niet meer fysiek in die specifieke ruimte aanwezig te zijn.

Logging

Foutmeldingen en waarschuwingen worden direct zichtbaar op de bedieningsconsole. Ook stuurt het CLMS geautomatiseerde berichten naar de gebruiker en/ of een aangewezen AV service centrum. Deze informatie wordt individueel gelogd inclusief datum en tijd stempel. Bijna alle foutmeldingen zijn direct te verhelpen via het bedieningsconsole.

Je voordelen

  • Opstarten en afsluiten van alle apparatuur vanaf één centrale locatie zodat je kostbare tijd bespaart op je rondgang. 
  • Ontvangen van tijdige waarschuwingen waarmee downtime van het systeem en stilstand van apparatuur kan worden voorkomen. 
  • Mogelijkheid tot instellen van een weekschema voor automatisch opstarten en afsluiten van alle apparatuur zodat je hier niet meer naar om hoeft te kijken.
  • Flexibiliteit in het beheren van individuele apparaten en zones zonder dat je fysiek bij het apparaat of in de zone aanwezig moet zijn.
  • Ondersteuning op afstand mogelijk zodat de responstijd bij een gesignaleerd probleem significant wordt verkort.

Meer weten?

Neem contact op met René. Hij vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor jouw museum of experience.