Topbanner_Oplossing_AVC_led_aandachttrekkers

Mansveld Audio Video Controls tilt de technische mogelijkheden naar nieuwe hoogten door toepassing van led!

De extra mogelijkheden van led ten opzichte van conventionele beeldschermen:

  • Schaalbaarheid: met led kun je veel grotere afmetingen realiseren. The sky is letterlijk the limit! Maak op deze manier bijvoorbeeld een eyecatcher van je buitengevel.
  • Lichtopbrengst: zowel binnen als buiten is de lichtopbrengst veel beter. Ook in de felle zon blijft de afgespeelde content goed zichtbaar.
  • Levensduur: led gaat langer mee.
  • Flexibiliteit: met led is je flexibiliteit in toepassing en vormgeving vele malen groter. 

Voorbeelden

Klik hieronder door naar een aantal projecten waarbij we met led verrassende oplossingen hebben gerealiseerd voor onze opdrachtgevers. Wil je ook een aandachtstrekker? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Wij adviseren je graag in een zo vroeg mogelijk stadium van je project. Dan blijkt er vaak meer mogelijk dan je misschien dacht. Vaak ook tegen lagere kosten. We leveren altijd maatwerk en maken daarbij zo veel mogelijk gebruik van standaard modules en technologie die zich al heeft bewezen. Hier profiteer jij van en zo komt jouw persoonlijke aandachttrekker binnen handbereik!

Transparante led wall

Transparante led wall

Voor hun nieuwe FANshop vroeg PSV ons om een onderscheidende AV oplossing voor in de etalage. De bedoeling was dat dit dé aandachttrekker moest zijn voor het winkelende publiek. Daarnaast moest het passen bij het innovatieve karakter van PSV.

Lees verder

Led videotrap

Led videotrap

De nieuwe FANshop in het centrum van Eindhoven bood PSV de mogelijkheid gebruik te maken van een aantal innovaties die goed passen bij het innovatieve karakter van de club en de samenwerking die zij hebben met Eindhoven365, de citymarketing organisatie van de stad Eindhoven.

Lees verder