Topbanner_Nieuwsbericht_AVC_opening_PSVFANstore

René van de Vondervoort

René van de Vondervoort

Technisch commercieel adviseur

Contact

Led videotrap

De nieuwe FANshop in het centrum van Eindhoven bood PSV de mogelijkheid gebruik te maken van een aantal innovaties die goed passen bij het innovatieve karakter van de club en de samenwerking die zij hebben met Eindhoven365, de citymarketing organisatie van de stad Eindhoven.

De oplossing

De stootborden van de bestaande trap naar de eerste verdieping zijn voorzien van led modules die elk onderling met elkaar verbonden zijn. Zou je ze allemaal boven elkaar zetten, dan heb je één verticaal beeld waar de content op vertoond wordt. Dit kan zowel statische als dynamische (video) content zijn. Doordat de modules allemaal onderling verbonden zijn, kunnen ze verder uit elkaar geplaatst worden. Dit biedt flexibiliteit in de toepassing en daarom kunnen ze op deze manier als stootbord fungeren.

Dit biedt mogelijkheden om bezoekers van de FANshop door middel van de vertoonde content te verleiden ook de eerste verdieping te bezoeken. 

Ter bescherming van de led modules zijn ze voorzien van stootvaste polycarbonaat stroken. De techniek is uit zicht weggewerkt aan de achterkant van de trap.