Topbanner_Algemeen_oplossing_samenwerken_AVC

Jessy de Bruijn

Jessy de Bruijn

Technisch commercieel adviseur

Contact

Webinar: optimaal samenwerken in Het Nieuwe Werken

In dit coronatijdperk is thuiswerken in een stroomversnelling gekomen en zijn we op een heel andere manier gaan samenwerken. En voorlopig blijft thuiswerken nog onderdeel van de RIVM richtlijnen. Ook na corona zullen een aantal zaken waar we nu aan gewend zijn geraakt, blijven. Zoals meer thuiswerken en met minder grote groepen in een beperkte ruimte zijn.

Helaas, inschrijven is niet meer mogelijk... Dit webinar heeft in december 2020 plaatsgevonden. Maar gelukkig hebben we de opname nog! In de video op deze pagina lichten we een tipje van de sluier op van wat je mag verwachten als je de volledige video wil bekijken.

Wil je de volledige video bekijken, vul onderstaand formulier in en je ontvangt de link naar de opname in je mailbox.

 

De uitdagingen van Het Nieuwe Werken (HNW) voor werkgevers

Hoe laat je je medewerkers in de toekomst optimaal en efficiënt samenwerken? Met welke factoren hou je rekening? Welke oplossingen zijn er en welke tools hebben je medewerkers nodig? We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen wat het meest geschikt is voor jouw situatie.

We bieden je graag hulp om hier wat meer grip op te krijgen. Daarom organiseerden we een webinar: Laat mensen optimaal samenwerken. Waar, wanneer en met wie ze dat willen.

Na het bekijken van dit webinar weet je:

  • Wat Het Nieuwe Werken voor uitdagingen met zich meebrengt voor werkgevers en met welke factoren je rekening moet houden,
  • welke rol techniek op kantoor speelt bij het faciliteren van Het Nieuwe Werken en
  • welke producten efficiënt samenwerken mogelijk maken en hoe deze in de praktijk werken.