Conference calling

René van de Vondervoort

René van de Vondervoort

Technisch commercieel adviseur

Contact

De oplossing is nabij!

Het kan ook anders. Met de techniek van tegenwoordig is het helemaal niet meer nodig dat iedereen fysiek op dezelfde locatie aanwezig is. Door gebruik te maken van onder andere videocommunicatie technieken kun je efficiënt overleggen. Waar je maar wil, met wie je wil, op elk gewenst moment. 

De voordelen van video

Bestanden en informatie delen via bestaande videocommunicatie platformen is nu makkelijker dan ooit. Denk aan Microsoft Teams en Zoom bijvoorbeeld. De host van een meeting kan gemakkelijk een locatie delen waar de presentaties of bestanden naderhand verkrijgbaar zijn. Neem webinars op en zend ze uit, voeg een deelnemer toe via contacten of een email link, zet via teams bepaalde taken uit en vraag om feedback, geef een all-hands directie update, de mogelijkheden zijn eindeloos en het blijft makkelijk in gebruik. 

Kortom, met gebruik van video bij je meetings:

  • bespaar je (reis)tijd,
  • verminder je ict onderhoudskosten (minder trouble shooting nodig) en
  • maak je gebruik van een makkelijk te bedienen tool.

Wat is geschikt voor mijn vergaderruimten?

Welke video oplossing voor jou het best geschikt is, ligt o.a. aan de grootte van je overlegruimte. We bieden drie standaard pakketten met hun eigen specifieke techniek:

  • Small: geschikt voor een meeting ruimte van 2 tot 5 personen
  • Medium: geschikt voor een meeting ruimte van 5 tot 8 personen
  • Large: geschikt voor een meeting ruimte van 8 tot 12 personen

Heb je een grotere meeting ruimte, dan wordt het altijd maatwerk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meeting room small
Meeting room medium