Topbanner_Algemeen_AVC_WCD_Interactieve schermen

René van de Vondervoort

René van de Vondervoort

Technisch commercieel adviseur

Contact

Wat is het?

Een interactief touchscreen verbind je met één kabel met een computer of laptop. Dit geeft je de mogelijkheid de computer te bedienen via het scherm, door te drukken en te vegen. De enige vereiste is dat er Windows 10 op je computer geïnstalleerd is. Zo combineer je de gemakken van een whiteboard, beamer en computer in één interactief display.

Ook als je overleg hebt met mensen op meerdere locaties, behoud je de controle. Het scherm is uitgerust met een geïntegreerde hoogwaardige camera en ingebouwde stereo speakers en ver bereik microfoons. Zo kan iedereen goed zien en horen wat er in de vergaderruimte gebeurt.

Windows Collaboration Displays van Avocor

Audio Video Controls maakt gebruik van de Windows Collaboration Displays (WCD) van Avocor. Deze schermen zijn voorzien van onder andere In-Glass touchscreen technologie. Dit is de nieuwste ontwikkeling in touch-technologie en het is bezig aan een grote opmars.

Door gebruik te maken van in het glas ingebouwde zenders, is met In-Glass Touch een veel intuïtievere interactieve ervaring mogelijk dan de standaard infraroodtechnologie. Het is schaalbaar en ongevoelig voor elektrische storingen. De zenders en ontvangers bevinden zich in het scherm achter het glas, in plaats van in de rand. Dit maakt het mogelijk een strak ontwerp te produceren dat perfect is voor klaslokalen of zakelijke omgevingen.

Nieuws! Per 12 augustus 2020 zijn de WCD schermen van Avocor 's werelds eerste Windows-samenwerkingsschermen die gecertificeerd zijn door Microsoft voor Microsoft Teams.

Demo bij jou op locatie

Wil je weten wat er mogelijk is op jouw locatie? We verzorgen graag een demo. Zo zie je in de ruimte waar je het scherm zou willen gebruiken direct wat de mogelijkheden zijn. Neem contact op met René om een afspraak te maken.

Supersnelle Tips voor Microsoft Teams

Supersnelle Tips voor Microsoft Teams

Microsoft Teams biedt heel veel mogelijkheden voor makkelijk en efficiënt samenwerken. Je kent ze vast nog niet allemaal. Daarom helpen wij je op weg naar nog makkelijker en efficiënter samenwerken met Microsoft Teams.

Lees verder

De voordelen van een interactief scherm

  • Plug and play: eenvoudig te verbinden met elke Windows 10 computer met USB-C, HDMI of USB-A.
  • Installeren en gebruiken in één dag.
  • Geïntegreerde camera, stereo speakers en ver bereik microfoons voor de ultieme beleving bij werken op afstand.
  • Makkelijk schakelen tussen gebruikers voor een optimale en snelle samenwerking.
  • Inclusief ingebouwde ingebouwde IoT sensoren die verbonden kunnen worden met Azure Digital Twins
    • Facilitair managers kunnen de data uit de ruimte (beweging, temperatuur en omgevingslicht) verzamelen en gebruiken om real-time aanpassingen te doen in de ruimte (automatisch temperatuur aanpassen bijv. met een facilitair systeem) en om toekomstige ruimte- en investeringsplannen te maken.
    • Display is actief bij aanwezigheid van mensen en inactief bij afwezigheid
  • Diameter 65 inch (165 cm)