Topbanner_Project_AVC_ADW2018

Zowel binnen als buiten Nederland helpen wij onze opdrachtgevers zich door middel van techniek te onderscheiden op beurzen zodat zij een onvergetelijke indruk kunnen maken. Onze collega's zijn aanwezig tijdens de op- en afbouw van de beurs én tijdens de beursdagen om onze opdrachtgevers te ondersteunen.

Truss

Het gebruik van truss systemen op beurzen is niet meer weg te denken. Hele stands worden opgebouwd met truss of ze worden gebruikt voor het ophangen van verlichting, (LED) schermen of doeken. Door de specifieke buisconstructie zijn ze bij uitstek geschikt om grote overspanningen te maken die ook nog eens relatief zwaar belast kunnen worden. 

Soorten truss

Er zijn verschillende soorten truss systemen die ingezet kunnen worden.

  • Driehoekige truss
  • Rechthoekige truss

Elk systeem heeft zijn eigen kenmerken, die ze meer of minder geschikt maken om voor specifieke doeleinden te gebruiken. Ook worden truss constructies boven stands toegepast zodat er eyecatchers boven de stand gehangen kunnen worden.

Verlichting

Het is algemeen bekend dat licht een belangrijke rol speelt in ons functioneren en een effect heeft op ons welzijn. Dit geldt ook voor je beurspresentatie. Licht trekt mensen aan. Met een goed lichtplan voeg je de gewenste sfeer toe aan je stand, kun je producten uitlichten en er de aandacht op vestigen en voeg je beleving toe voor je standbezoekers. Zo plaats je de stand als het ware in de spotlights en trek je automatisch bezoekers aan. 

Wij vertalen je wensen naar een lichtplan dat is afgestemd op jouw behoeften zodat dit bijdraagt aan het realiseren van je doelstellingen. 

Audiovisuele techniek

Met beeldschermen, touchscreens, beamers en video- en LED walls kun je je boodschap nog beter presenteren. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een goede toepassing van de verschillende mogelijkheden maakt de beurspresentatie af en creëert een wow-effect op je stand.

Energievoorziening

Heb je een standontwerp en wil je weten welke energievoorziening hiervoor nodig is? We adviseren je hier graag over. Daarbij hoort een gedegen elektroplan, inclusief een advies over je vermogensbehoeften en de technische mogelijkheden. We zorgen er voor dat alles goed werkend en veilig wordt opgeleverd zodat onze opdrachtgevers zich kunnen richten op hun beursdeelname. 

Meer weten?

Haal het maximale uit je beursdeelname met hulp van Mansveld Audio Video Controls.