Topbanner_Nieuwsbericht_AVC_verlenging_partnership_Summa

Het Summa College en Mansveld verlengen samenwerking

Het Summa College en Mansveld hebben hun jarenlange partnership verlengd en vastgelegd in een nieuwe samenwerkingsovereenkomst. Hiermee blijft Mansveld Audio Video Controls minimaal tot en met september 2024 de huisinstallateur voor de audiovisuele voorzieningen en services van alle 26 Summa-scholen.

Samenwerken en verbinden

Samenwerkingsverbanden zijn belangrijk voor het Summa College. Deze helpen om studenten beter op te leiden, om onderwijs beter aan te laten sluiten op de vraag uit de markt en om een stimulerende omgeving te bieden aan studenten en medewerkers. 

Jan van Teeffelen, Contractmanager bij het Summa College: “Door samen te werken en de verbindingen te leggen, kunnen we elkaar versterken.” Bijvoorbeeld op het vlak van techniek en onderwijs. “Zo biedt Mansveld leerwerkplekken aan studenten van het Summa College en helpen ze ons bij de organisatie van Crafted Festival. Ook op deze manier verbinden we onderwijs en praktijk met elkaar.”, aldus Matea Bilandzija, wijzigingsbeheerder bij het Summa Collega.

Iets dat Mansveld ook hoog in het vaandel heeft staan. Mart Driessen, teamleider Mansveld Audio Video Controls: “De vraag naar goed geschoolde medewerkers blijft toenemen. Voor ons als technisch bedrijf is het belangrijk de aansluiting met het onderwijs te blijven behouden. We helpen graag door onze kennis te delen in werkgroepen en door gastcolleges te verzorgen.” 

Onderwijs innovatie

Volgens Roel Akkerman, directeur Automotive en Smart Mobility, zijn de eerste verbeteringen al zichtbaar. Op de locatie van Summa Automotive in Helmond heeft Mansveld recent mobiele schermen en een videowall geïnstalleerd. Deze worden onder andere gebruikt bij de lessen en presentaties die worden verzorgd vanuit de ‘showroom van de toekomst’. 

Beide partijen kijken ernaar uit de succesvolle samenwerking de komende jaren naar een hoger niveau te tillen en nieuwe oplossingen te ontwikkelen door samen na te denken over technologie en onderwijs.