Topbanner_Project_Studio_Evoluon_AVC_overzichtsfoto

Mansveld gaat digitaal

Inspelend op de verschuiving van fysieke naar digitale evenementen, biedt Mansveld in samenwerking met Turn Key Business Events en Evoluon een totaalconcept aan voor digitale evenementen: Turn Key Digital Experiences.

Vanuit de studio in het Evoluon in Eindhoven worden evenementen georganiseerd waarbij bedrijven contact kunnen maken met hun medewerkers, klanten, toeleveranciers en andere relaties over de hele wereld. Mansveld neemt hierbij de volledige technische ondersteuning voor zijn rekening.

Het roer om voor zakelijke ontmoetingen

Voorlopig zijn fysieke zakelijke evenementen met veel mensen niet meer mogelijk. Daarom vindt er een verschuiving plaats van fysieke naar digitale evenementen. Hier hebben de drie partijen elkaar gevonden en de handen ineen geslagen. Door de specialismen van deze partijen bij elkaar te brengen, worden opdrachtgevers volledig ondersteund bij de organisatie van hun evenement. Zij kunnen zich zo volledig focussen op de inhoud van de boodschap die zij willen overbrengen. 

Vanuit de studio in het Evoluon in Eindhoven kunnen bedrijfsopeningen, productpresentaties, sessies voor verkoopteams en aandeelhoudersvergaderingen uitgezonden worden. Ook is het mogelijk interactief contact tussen sprekers in de studio en de toehoorders te realiseren. 

Samenwerking Mansveld en Turn Key Digital Experiences

Richard Kluijtmans, directeur Mansveld over de samenwerking: “In een tijd waarin we te maken hebben met beperkingen om elkaar te ontmoeten, voegen we de menselijk factor toe aan de digitale evenementen. De samenwerking met Turn Key Business Events en het Evoluon zorgt voor ongekende mogelijkheden. Hierbij moet je ook denken aan hybride events: virtuele evenementen gecombineerd met belangrijke live component waar mensen elkaar toch kunnen ontmoeten. Deze samenwerking kenmerkt de cultuur van regio Brainport Eindhoven; krachten bundelen om oplossingen te vinden voor de toekomst.”

Demonstratiedagen

Tijdens twee demonstratiedagen in juli kwamen 50 van de 55 uitgenodigde bedrijven een kijkje nemen en ervaren hoe zakelijke evenementen nu en in de toekomst georganiseerd kunnen worden. De tweede serie demonstratiesessies van 2 en 3 september waren mogelijk nog een groter succes waarbij we 100 relaties hebben mogen verwelkomen.